Compartir

Dos menors han estat condemnats a Alacant a pagar una indemnització de 2.828 euros a una companya de classe a la qual van vexar amb diversos missatges de contingut sexual en un grup de WhatsApp en el qual també formaven part més companys de classe.

Un dels menors, l'administrador del grup, la va introduir en la conversa per insultar-la amb nombrosos comentaris de contingut sexual . A causa d'aquests successos, la menor va patir un quadre de estrès traumàtic . La mare de la víctima va ser la que va decidir denunciar aquesta situació.

El Jutjat de Menors d'Alacant ja havia condemnat a aquests mateixos menors a prestacions en benefici de la comunitat , a més del pagament de la indemnització, en concepte de responsabilitat civil. A causa de la reforma del Codi Penal per la qual es van despenalitzar les faltes, la sentència de l'Audiència Provincial ha ratificat la xifra de la indemnització però ja no han de realitzar els serveis a favor de la comunitat.

Van ser els pares dels ara condemnats al pagament de la indemnització els que van decidir recórrer la sentència de Primera Instància a l'Audiència Provincial. Aquesta instància va estimar part dels arguments d'aquesta part però no van considerar que els fet tinguessin la gravetat suficient com per a considerar-los com delictius.