sábado, 19 septiembre 2020 12:17

Asfíxia al seu fill acabat de néixer a l'aeroport de Colònia

Una dona ha estat detinguda a l'aeroport de Colònia per matar el seu fill acabat de néixer després de donar a llum en un bany de les instal·lacions. Tornava, juntament amb la seva parella, d'unes vacances que havia passat amb la seva parella a Espanya.

Abans d'agafar l'avió va començar a sentir contraccions cada vegada més freqüents. Va decidir anar a un dels banys i donar a llum allà. La dona, de 28 anys, va decidir asfixiar tapant-li el nas i la boca amb les seves pròpies mans. La parella va decidir amagar el brutal crim i va ocultar el cos del nadó en una bossa de plàstic i se'l va endur fins al seu pis.

Com que no parava de sagnar, va decidir avisar els serveis sanitaris. Els va dir que havia donat a llum fa unes 4 setmanes però els metges de seguida es van adonar que la dona estava mentint i van trucar a la policia .

finalment, va acabar per confessar el crim que havia comès juntament amb la seva parella. Ara ella s'enfronta a un delio d'homicidi i la seva parella a un delicte d'homicidi per omissió .