Compartir

La Guàrdia Civil ha detingut un menor a Montilla, Còrdova, després de confessar que havia matat a cops la seva mare. En la seva confessió el menor va implicar el seu germà gran en el crim. El cos de la dona de 47 anys d'edat va ser trobat aquest dijous a l'habitatge familiar, una casa de camp als afores del nucli urbà, segons ha informat el 'Diari Còrdova'. El fill gran de la víctima va fugir després de l'assassinat. Ara la Guàrdia Civil intenta localitzar-lo.

El cos de la víctima va ser trobat amb múltiples signes de violència. Va ser un veí qui va alertar la Guàrdia civil després de creuar-se amb el fill de la víctima en “actitud nerviosa”, segons el parer del testimoni. El menor va confessar que la seva mare es trobava morta a l'interior de l'habitatge i va contactar amb la Guàrdia Civil. El fill petit de la víctima va confessar haver matat la seva mare i va ser finalment detingut.

Els investigadors creuen que el crim es podia haver comès el matí de dijous. Els agents van estar durant diverses hores a l'habitatge recollint proves. Les restes de la dona van ser traslladades de matinada fins a l'institut anatòmic forense de Còrdova on se li realitzarà l'autòpsia. La investigació del cas es troba sota secret de sumari.

Des de primera hora de la passada matinada, els agents de la Guàrdia Civil es troben analitzant una sèrie de missatges “amenaçadors” que el presumpte parricida havia compartit a través del seu compte de Twitter.