Compartir

Mariano Rajoy assistirà aquest dijous a València a les missa funeral per l'exalcaldessa de la ciutat, segons han informat fonts de La Moncloa.

En conèixer la inesperada notícia de la mort de Barberà, el president del Govern va confessar sentir-se “enormement entristit” i va admetre que se li “fa molt dur això”. Pel que fa a la figura de l'exalcaldessa, Rajoy ha recordat que “Rita Barberá ho va donar tot per València i pel Partit Popular”.

El funeral de l'exalcaldessa està previst que se celebri aquest dijous a les quatre de la tarda a la seva ciutat natal. La família Barberá Nolla a través d'un comunicat ha demanat a institucions i partits que no vagin al funeral. Els familiars volen que el funeral se celebri en la intimitat de familiars i cercles pròxims .

El president del Govern viatjarà a València després de la trobada a La Moncloa amb els agents socials amb l'objectiu de reactivar el diàleg social, trobada que se celebrarà a les 10:00 del del matí. Al principi estava previst per dos quarts de dotze i s'ha avançat una hora i mitja perquè Rajoy pugui acudir al funeral.

A les deu del matí el líder del Partit Popular rep amb Fátima Báñez als secretaris generals de Comissions Obreres i UGT , i als presidents de CEOE i de Cepime .