Compartir

La Guàrdia Civil ha recuperat nous Whatsapps del mòbil de Diana Quer, missatges que va intercanviar la nit de la seva desaparició el passat 22 d'agost durant les festes de Pobra do Caramiñal. Amb aquestes dades els investigadors han aconseguit saber que la jove va mantenir converses amb persones de les que no se sabia res. Això fa que s'obrin noves línies d'investigació i es tanquin altres.

Segons han informat fonts policials al diari La Razón, els investigadors treballen amb la hipòtesi que els que es van dur a Diana, després que llancessin el seu telèfon al mar al Viaducte de la Ria d'Arousa, no van fer un recorregut molt llarg fins al seu punt de destinació. Creuen que no van superar els 50 quilòmetres des Taragoña i que es van dirigir per vies secundàries per evitar els controls que es formen durant les festes. Per això, la Guàrdia Civil busca a Diana en un radi de 50 quilòmetres des de Taragoña, una estimació que facilita, en el marc de l'encreuament de telèfons coincidents amb el de Diana a hora i lloc, fixar domicilis a la zona amb terreny suficient com per ocultar-la.

Els nous descobriments que ha aconseguit la Guàrdia Civil sobre el telèfon de la jove poden accelerar alguna línia de recerca en els pròxims dies. Si a això s'uneix la investigació sobre el terreny que ha fet la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil sobre el tràfic telefònic que hi va haver per la zona en la qual, se suposa, va desaparèixer la jove, és qüestió de temps que els agents arribin a les persones que van poder contribuir a la desaparició de Diana Quer.