viernes, 18 septiembre 2020 19:08

Un jove mor en dissoldre's el seu cos en àcid bullint a Yellowstone

Colin Nathaniel Scott, de 23 anys, estava amb la seva germana Sabre a la conca de guèisers de Norris en Yellwostone. Estaven fent una passejada per la zona en què hi ha uns dipòsits subterranis de minerals. Els germans van decidir apartar-se de la zona en la qual estava permès el pas i Colin va relliscar en una font termal que contenia àcid. La seva germana va gravar amb el seu telèfon mòbil el moment en què el jove pateix la caiguda.

Els resultats de la investigació s'han publicat en una cadena local d'Estats Units. En ella s'explica com Scott va anar cap a una font termal per donar-se un bany, acte que està prohibit. Desafortunadament, el jove va relliscar i va caure a la font.

A la zona on va ocórrer l'accident no hi havia cobertura, pel que la seva germana va haver de dirigir-se a un museu proper i demanar ajuda. Quan van acudir al lloc només van ser capaços de veure part del cap, el tors i les mans, però no van poder rescatar-lo. Quan els agents van arribar al dia següent ja no hi havia cap resta del cos, s'havia dissolt.

La investigació ha resolt que la calor extrema, que pot arribar a més de 90ºC, i el mateix àcid que contenia la font termal, va provocar la mort de Colin. El cos es va dissoldre i no es va poder recuperar el cadàver del jove.