lunes, 21 septiembre 2020 15:01

Uns adolescents llancen àcid a la cara d'un repartidor de pizza a Londres

Al barri de Barking (Londres), un repartidor de pizzes pakistanès va ser agredit per un grup d'adolescents, que van decidir llançar-li àcid a la cara. Aquest succés ha passat tot just dos dies després que una parella de polonesos fos agredida al mateix barri.

Un grup de 13 o 14 adolescents el van envoltar i van començar a intimidar-mentre lliurava una pizza. Li van tirar el menjar que tenia per repartir. Un veí de la zona va trucar a la policia i el grup va fugir del lloc.

Imran Jan va haver de tornar al mateix lloc ja que havia de lliurar altres comandes. Dos joves van decidir apropar-se al vehicle amb què treballava i li van llançar àcid a la cara que tenien en una ampolla de refresc. L'home va començar a sentir un fort dolor i no podia obrir els ulls. El propietari d'un comerç que va veure els fets el va sortir a socórrer i li va tirar aigua a la cara. Gràcies a això no va patir cremades greus.

El repartidor va haver de passar la nit ingressat a l'hospital per les cremades que tenia.

El mateix va passar amb la parella de polonesos que van ser agredits també amb àcid. L'home va patir cremades a la cara, per la qual cosa va haver de ser ingressat, però la dona tan sols va patir cremades al canell de manera que immediatament se li va donar d'alta.