Quantcast

Detinguda per abandonar un nadó que tenia cura per anar a emborratxar

Julie Gil , de 44 anys d'edat, ha estat empresonada després que abandonés en un parc a un nadó que tenia cura per poder anar a emborratxar a un pub de la zona , a Blackpool, Lancashire, nord-oest d'Anglaterra.

el jutge que porta el cas, Robert Altham, va assenyalar a Julie d'haver prioritzat la seva " desig de beure sobre la necessitat d'un nadó de ser protegit ".

la dona es trobava a càrrec d'una nadó quan va decidir que en comptes de cuidar-la i atendre les necessitats que un beu necessita, va preferir anar-se'n de copes a un bar de la zona on l'esperava un amic.

va deixar a la petita al cotxet i la va abandonar en un parc . Segons ha informat el diari britànic 'Daily Mail', Julie havia estat bevent vodka a casa abans de veure el seu amic i seguir alcoholizándose tota la nit.

El nadó va ser trobat per un home que passejava el gos a les 7:30 del matí . El cotxet estava tirat a terra i del revés, l'home es va apropar i quan el va aixecar es va adonar que pesava més del normal. En mirar dins va descobrir que transportava un nadó.

La petita no tenia abric, ni sabates ni manta, tenia el bolquer brut i la cara fregant amb el terra del carrer.

Després del succeït la Policia va començar a investigar a partir d'unes pistes trobades al cotxet, pistes que els van portar a Julie Gill, que ha estat condemnada a un any de presó després ser declarada culpable per crueltat infantil.

Comentarios de Facebook