Compartir

Kelsey Osborne d'Idaho (EUA) ha perdut la custòdia dels seus dos fills . Això s'ha produït a causa de que a la major de tan sols tres anys li subministrava un batut de marihuana per calmar els seus atacs epilèptics. El seu altre fill de dos anys també ha començat a viure amb el seu pare.

Segons les declaracions de la dona a KTVB, Kelsey va decidir donar-li aquest batut a la seva filla perquè ja va veure els efectes positius que tenia per a les persones que patien aquest tipus de malaltia. Un dia va decidir donar-li el batut que contenia mantega de marihuana . Després d'aconseguir calmar-la va portar a un hospital a la que li van realitzar proves i van descobrir la marihuana en el cos de la petita.

La mare anuncia que seguirà lluitant per tornar a tenir els fills a casa que és, segons ella, on han d'estar. Insisteix que va fer el correcte ja que utilitzo aquest batut com a últim recurs per als atacs que generen convulsions a la seva filla.

D'altra banda, les autoritats han dit que la marihuana és il·legal per a qualsevol ús pel que no té cap tipus d'excusa. A més, tot i que en alguns està permès el seu ús terapèutic està molt més restringit per als nens.