Quantcast

Neymar i Bartomeu, processats per corrupció i estafa en el fitxatge

Josep de la Mata ha decidit proposar jutjar el futbolista Neymar da Silva Santos Júnior, a l'actual president del FC Barcelona, ??J osep Maria Bartomeu , i l'anterior dirigent, Sandro Rosell, així com als dos clubs en tant persones jurídiques (FC Barcelona i el Santos brasiler), i el pare del jugador. Seran jutjats per un delicte d'estafa impròpia i per corrupció entre particulars .

Estan processats pel frau del fitxatge de Neymar , que va denunciar el 2015 la empresa DIS que posseïa un 40% dels drets federatius del futbolista. Neymar va rebre 40 milions per fitxar pel Barsa quan encara era part del Sants de Sao Paulo. Aquest fet va fer que el jugador no entrés en el lliure mercat de fitxatges, contravenint les regles marcades per la FIFA.

Els directius, Bartomeu i Rosell, no van informar a la Junta Directiva del FC Barcelona ni a l'Sants, ni a l'empresa DIS. Per aquesta raó, el magistrat ha decidit tornar a introduir en el procés l'actual president, Bartomeu ja que, segons de la Mata, va tenir perfecte coneixement i va participar en totes les actuacions que l'Audiència Nacional considera delictives.

El Jutjat d'Instrucció Número 5 ha donat un període de 10 dies a les acusacions per sol·licitar la obertura del judici oral . Per a això hauran de redactar els diferents escrits d'acusació o, per contra, es decretarà el sobreseïment de la causa.

Comentarios de Facebook