Compartir

Un jove del Regne Unit de 14 anys ha confessat haver violat en diverses ocasions la seva germana menor. Els fets van passar quan ell tenia 12 anys i la seva germana tan sols en tenia 9, segons informa Daily Mail . El jutjat d'Chetltenham l'ha declarat culpable per un delicte de violació.

El jove veia vídeos pornogràfics a internet. Va acabar obsessionat amb aquest tipus de continguts. Així, li va dir a la seva germana que si no mantenia relacions amb ell “deixaria de ser la seva germana per sempre” i per això, la nena de només 9 anys, acceptava. Tot es va descobrir quan la nena va decidir explicar-li a la seva mare el tipus de relació que tots dos mantenien.

Aquests actes es feien al dormitori de la menor. El noi aprofitava tots els moments en els quals sabia que no hi hauria ningú més a casa. El nen va arribar a justificar tots aquests actes al·legant que comptava amb el consentiment de la seva germana.

Ara, es troba intern en una unitat de vigilància de tractament durant 5 anys. No podrà mantenir cap tipus de contacte amb la seva germana ni tampoc acostar-se a menors de 16 anys. Sí tindrà accés a internet, però sense possibilitat d'esborrar l'historial perquè els agents puguin veure per on navega.