Compartir

Han trobat en un carrer d'Alacant un dit arrencat d'una dona, ara intenten esbrinar de qui es tracta. Un veí el va trobar al carrer Alcalde Suárez Llanos el passat 21 d'octubre.

Els agents es van desplaçar al lloc i van veure el dit en el qual es podia veure un tendó penjant. Aquest fet indica que el dit no es va tallar de la mà amb una arma blanca, sinó que va haver de haver estat arrencat , per això sospiten d'un possible ajust de comptes .

Després de preguntar a diversos testimonis que es trobaven per la zona, ningú va donar cap pista sobre la procedència del membre. S'han pres mostres d'ADN i de l'empremta dactilar per acarar amb la seva base de dades i així conèixer la identitat de la dona. S'afirma que es tracta d'una dona perquè el dit té les ungles llargues i cuidades.

Van acudir a tots els hospitals de la zona per comprovar si s'havia produït l'ingrés d'alguna dona per imputació d'un dit, però no van aconseguir cap resultat.

Aquesta nova troballa s'ha donat després de trobar part del cos esquarterat d'un home en una planta de residus d'Elx. Els empleats van localitzar primer la cap i després part de les cames i dels intestins.