Compartir

Una nena de tan sols 12 anys ha mort a causa d'un coma etílic. Es trobava ingressada a l'hospital madrileny 12 d'octubre, induïda en un coma fins que dimarts passat va morir.

el passat divendres 20 d'octubre, tant ella com uns amics, van acudir a fer botellón a la zona de 'Els Turons' de la localitat de San Martín de la Vega. Els seus amics han declaro que visitaven aquesta zona habitualment. Durant tota la tarda-nit va consumir begudes alcohòliques.

Sobre les 23:00 la noia es va desmaiar i els amics, companys de l'institut, no sabien com actuar. Van decidir portar-la al centre mèdic més proper perquè poguessin atendre-la. En arribar, els metges van decidir trucar al 112 per traslladar la nena a un hospital a causa del seu greu estat.

A l'arribar l'ambulància, els metges van aconseguir reanimar-la < / strong> i van procedir a portar-la fins a l'hospital. Després de romandre diversos dies en un coma induït, va morir dimarts passat. Avui s'incineraran les seves restes a Alcobendas.

Un dels Jutjats d'Instrucció de la Plaça Castella ha començat a investigar el cas per saber què va passar exactament . L'autòpsia determinarà les causes específiques de la mort de la noia.