Compartir

Ahir es va fer pública la venda d'una Habitatge de Protecció Pública per part del portaveu de Podem al Senat, Ramón Espinar , per la qual va obtenir una plusvàlua de 19.000 euros. El Secretari General de Podem ha sortit a la seva defensa.

En les seves declaracions al Congrés dels Diputats ha dit que Espinar "va fer el que marca la llei que hi ha a fer. Va fer el que qualsevol persones, és un comportament subjecte a l'ètica ". Ha afegit que "el que podia haver fet és regalar l'habitatge" , ironitzant quan un periodista li ha dit que molts defensen que podia haver cedit l'habitatge.

Com ja va publicar ahir en el seu compte personal de Twitter, Iglesias ha continuat amb el seu teoria de la conspiració que, suposadament, ha creat el grup PRISA contra la formació habitada. Ha afegit que "sembla que els de Podem no podem vendre un habitatge, que l'has de regalar. La va vendre al preu que va fixar la Comunitat de Madrid. Si volia guanyar diners, el lògic hauria estat que esperés 10 anys per vendre-la a preu de mercat ".

Tot això continua en ple procés de les primàries a Madrid en les que el candidat del bàndol de Pablo Iglesias és precisament Ramón Espinar. Per la seva banda, Rita Maestre encarna la candidatura del sector més afí a Errejón .