Compartir

Un metge madrileny està sent jutjat per un presumpte delicte d'abús sexualitat la una noia de 25 anys que va acudir a la seva consulta a causa d'una cistitis. El Ministeri Públic demana 6 anys de presó .

Els fets van passar el passat 26 d'agost de 2014 a una clínica situada a Legazpi. El metge, que li va treure el sostenidor dels pits, li va demanar a la pacient que es baixés la falta i es tragués la roba interior. Li va demanar que es tumbase a la llitera i va procedir a introduir- dos dits sense guants a la vagina p er a després fer amb un tub de 20 centímetres. Aquest mateix procediment ho va fer amb l'anus.

Tot seguit va tornar a introduir dos dits a la vagina ia tocar el clítoris de la víctima justificant la seva actuació dient que era una manera d'relaxar-la. Després d'acabar amb l'exploració, que va durar uns 20 minuts, li va dir que va fer tot això perquè pogués mantenir relacions sexuals sense dolor .

A causa de tots aquests fets, la víctima pateix un trastorn d'estrès posttraumàtic crònic . A més també se li ha diagnosticat un quadre de depressió amb sentiment de tristesa, culpa, autocrítica i decepció amb ella mateixa.