Quantcast

Jutgen un metge madrileny per abusar sexualment d'una pacient

Un metge madrileny està sent jutjat per un presumpte delicte d'abús sexualitat la una noia de 25 anys que va acudir a la seva consulta a causa d'una cistitis. El Ministeri Públic demana 6 anys de presó .

Els fets van passar el passat 26 d'agost de 2014 a una clínica situada a Legazpi. El metge, que li va treure el sostenidor dels pits, li va demanar a la pacient que es baixés la falta i es tragués la roba interior. Li va demanar que es tumbase a la llitera i va procedir a introduir- dos dits sense guants a la vagina p er a després fer amb un tub de 20 centímetres. Aquest mateix procediment ho va fer amb l'anus.

Tot seguit va tornar a introduir dos dits a la vagina ia tocar el clítoris de la víctima justificant la seva actuació dient que era una manera d'relaxar-la. Després d'acabar amb l'exploració, que va durar uns 20 minuts, li va dir que va fer tot això perquè pogués mantenir relacions sexuals sense dolor .

A causa de tots aquests fets, la víctima pateix un trastorn d'estrès posttraumàtic crònic . A més també se li ha diagnosticat un quadre de depressió amb sentiment de tristesa, culpa, autocrítica i decepció amb ella mateixa.

Comentarios de Facebook