Compartir

El passat divendres es va produir la detenció d'un suposat còmplice de l'assassí de Pioz. S'ha pogut conèixer la conversa que van mantenir Patrick Nogueria i Marvin Henriques durant més de dues hores.

El programa brasiler 'Fantástico' ha publicat diversos extractes dels missatges de WhatsApp que van començar sobre les 19:00 del dia 17 d'agost, moment en el qual es van iniciar els assassinats.

Les converses posen en evidència de nou la fredor i la falta d'empatia per part de Patrick, en no sentir cap tipus de remordiment després de matar quatre membres de la seva pròpia família, entre ells dos nens de tan sols 3 i 1 any.

Patrick : – Vaig arribar amb 2 pizzes, xerrem una mica.

Marvin : – a qui acuchillaste primer?

p : – a la dona
– Després a la major
– De tres anys < br /> – Després al nen d'un any

els dos amics continuen a l'conversa al llarg de la qual l'assassí confés arriba a dir que va dubtar de la seva capacitat de poder seguir amb els crims però que finalment va poder amb les quatre morts .

p : – Fins vaig dubtar de mi.
– Vaig pensar que em donaria fàstic
– Però ara estic convençut
– Sóc un malalt

la conversa va tenir un aturada d'uns nou minuts , període durant el qual Patrick va acabar amb la vida del seu oncle < / strong>. Tot i ser conscient del que estava fent, el nebot diu no tenir por de poder anar a la presó.

P : – Si vaig a la presó d'aquí, bé
– Ni m'importa
– Vaig a estar en una cel·la només per a mi

Després de matar fredament als quatre membres de la família, el seu amic, Marvin, li dóna consells per sortir de la casa i no aixecar sospites sobre tot el succeït a l'interior de la casa.

M : – Sal com si res
– Sal per davant
– al matí com si fossis a fer una passejada o alguna cosa així.

El pare del detingut al Brasil ha demanat que no es tracti al seu fill com una persona sense humanitat, capaç d'haver comès ell mateix aquests terribles crims. Afegeix el fet que el seu fill no suposa cap risc per a la societat, pel que creu que la presó preventiva és una mesura exagerada. Marvin roman en una presó brasilera , molt pitjor que la presó espanyola en la qual es troba Patrick.