Compartir

Després de passar una nit ingressada a l'hospital, Manuela Carmena ha tornat a la feina per reprendre la votació que es va deixar en suspens el passat dimecres. Va haver de ser traslladada en ambulància fins a l'hospital Princesa causa d'un problema de visió , generat per la seva hipertensió.

El vot de l'alcaldessa era fonamental per poder aprovar una proposta del PSOE . S'ha acordat crear un “DNI municipal” perquè aquelles persones que es trobin en una situació irregular a Madrid puguin acudir als serveis bàsics que ofereix l'administració.

La proposta ha tirat endavant amb els vots a favor d'Ara Madrid i del Partit socialista. Ciutadans ha al·legat que s'estaven envaint competències que corresponen al Ministeri de l'Interior.

Per la seva banda, Carmena ha fet diverses declaracions en les quals ha assegurat que es troba bé i disposada a continuar amb el seu treball. A l'hospital se li van fer dos escàners per saber si es tractava d'un problema neurològic, però els resultats van negar aquesta hipòtesi.