viernes, 14 agosto 2020 2:08

Miss Islàndia es nega a participar en un concurs de bellesa per obligar-la a aprimar-se

La model que va aconseguir conquerir el títol de Miss Islàndia 2015 ha renunciat a participar al concurs Miss Grand International. L'organització li va suggerir perdre pes abans de presentar-se al certamen per poder guanyar el premi, i la jove de 20 anys s'ha negat a acceptar aquesta condició.

En una carta va explicar al director que “em diuen que sóc molt grossa per a vostè. Miss Grand International no mereix el meu rostre, el meu cos, la meva personalitat o el meu cor “. A més, va deixar clar que “al meu país el meu cos és perfecte”.

En el seu perfil d'Instagram ha publicat aquesta carta, en la qual es pot veure com defensa el seu cos i el cànon de bellesa que existeix al seu país . Afegeix que “realment espero que l'organització obri els ulls perquè és l'any 2016 i si vas a organitzar un concurs internacional, han de ser capaços de veure la bellesa internacional” .

Aquesta reivindicació del cos femení està relacionada amb el fet que Islàndia és un dels països més igualitaris de tot el món. Posseeix una significativa igualtat salarial, repartiment d'obligacions entre els membres de les famílies i on el 90% dels pares agafen la baixa per paternitat per poder gaudir dels seus fills.

Artículos similares