Compartir

En Molina de Segura (Múrcia) , agents de la Policia Nacional han detingut cinc menors que es gravaven torturant animals per després difondre-ho per les diferents xarxes socials i whatsapp . A més de torturar porcs i cabres, els joves tenien pensat agredir una persona la nit de Halloween disfressats amb màscares de la coneguda pel·lícula de 'Scream'.

La investigació policial va començar a l'octubre quan van començar a circular per les xarxes socials els primers vídeos sobre la tortura als animals . La Policia va ser alertada després d'una denúncia d'un particular al que li havien desaparegut cinc cabres i que havia estat avisat pels seus veïns de la circulació dels vídeos en què apareixien cabres que podrien ser les seves.

En observar els vídeos que circulaven per la plataforma de missatgeria instantània , els policies van descobrir que els joves s'introduïen, a Molina de Segura (Múrcia), en finques amb animals per torturar , en ocasions arribant a matar-los.

a més dels menors planejaven un atac la nit de Halloween . Pretenien anar disfressats amb la màscara de la pel·lícula de 'Scream' i clavar-li una pallissa a una persona a l'atzar.

La investigació s'ha saldat amb la detenció dels cinc joves . Dos d'ells, menors, han estat internats de manera cautelar, un tercer ha estat posat en llibertat vigilada. Als cinc detinguts se'ls imputa diversos delictes de maltractament animal , robatori amb força i danys.