sábado, 8 agosto 2020 14:46

Un presumpte jihadista culpa José Coronado i Hiba Abouk de la seva detenció

Farid Mohamed Al Lal , presumpte líder d'una cèl·lula gihadista desarticulada l'any passat a la barriada del Príncipe Alfonso a Ceuta, ha assegurat davant del jutge que està acusat per culpa de l'actor José Coronado.

Segons Al Lal, un amic seu va insultar Coronado pel seu personatge de policia en la sèrie de ' El Príncep ', emesa a Telecinco, i que l'actor li va dir que abans que acabés la mateixa, ell estaria pres.

A més, assegura que durant la seva detenció tant l'actor com una de les seves companyes i protagonistes de la sèrie, Hiba Abouk , van estar presents. El presumpte jihadista ha relatat a l'Audiència Nacional que Coronat li va donar dos cops de puny i Abouk es va fer passar per secretària judicial. Compte també que s'enviava cartes des de la presó amb l'actor.

En la seva defensa, l'acusat, que s'enfronta a 12 anys i mig de presó , explica que com va a ser membre de l'Estat Islàmic si veu porno, encara que sí és simpatitzant . D'altra banda, no accepta els atemptats a Espanya o altres llocs, però entén que "puguin passar".

Després de ser preguntat per les imatges de decapitacions trobades en un ordinador, ha comentat que "veia que morien somrient i flipava amb això".

Artículos similares