Quantcast

Manuela Carmena abandona un ple a l'Ajuntament per un problema de salut

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena , ha abandonat durant el matí d'aquest dimecres un Ple a l'Ajuntament per un problema de salut. Carmena ha estat traslladada a l'hospital en una ambulància del Samur perquè se li realitzaran les proves pertinents.

Des del Govern de Ara Madrid assenyalen que "es troba bé " i que " no és res greu " . A causa d'això, els portaveus dels grups amb representació a l'Ajuntament de Madrid han decidit suspendre el Ple, que es reprendrà el proper divendres a les 8 del matí.

No és la primera vegada que la mandatària madrilenya ha de ser ingressada per problemes de salut des que està en el càrrec. El passat mes de juny va ser traslladada a l'Hospital Ramón i Cajal només aterrar a Madrid a la tornada d'un viatge oficial a Bolívia.

En aquella ocasió, Carmena, de 72 anys, va patir "1 malestar puntual " que li va provocar vòmits. Després de diverses hores en observació rebre l'alta.

Segons ha explicat la portaveu municipal, Rita Maestre, "l'alcaldessa ha començat a veure borrós i, per precaució, per la seva edat, li han recomanat que anés a l'hospital a fer-se una revisió ".

Comentarios de Facebook