Compartir

Jimmy Newell va néixer l'11 d'octubre de 1912 a migdia amb el so de les campanes de l'Ajuntament de Leeds (Regne Unit), una història que explicava a amics i familiars. El mateix dia del seu naixement ia la mateixa hora, però aquest cop passats 103 anys, va morir .

El seu fill Graham sostenia la seva mà quan va ocórrer, en el mateix instant en què l'home complia 103 anys, “realment volia tenir 103. Tenia una determinació increïble i senzillament crec que era el que ell volia“, afirmava el seu fill. Graham ha explicat que el seu pare li va explicar moltes vegades el dia del seu naixement, i just quan va morir va mirar el rellotge i eren les dotze, la mateixa hora a la qual va néixer. Una estranya coincidència.

L'ancià va acudir a l'hospital setze dies abans de morir a causa d'una caiguda en la qual es va trencar el maluc. Va ser operat del maluc però no va tornar a sortir de l'hospital. Newell havia gaudit de molt bona salut i tal com va relatar el seu fill al diari Daily Mirror, “Si no hagués estat per la seva caiguda el volíem portar a Espanya pel seu 103 aniversari” .