viernes, 14 agosto 2020 19:59

Pablo Iglesias: “No és normal que governi el partit més corrupte d'Europa”

El líder d' Podemos, Pablo Iglesias, s'ha reunit aquest dimarts amb el Rei Felipe VI a la segona jornada de la ronda de consultes. En roda de premsa posterior al Congrés, Iglesias ha assegurat que la “triple aliança” que permetrà a Mariano Rajoy ser president del Govern “marca un abans i un després” .

Aquest mateix dimarts, en una entrevista al programa 'Avui per Avui' de la Cadena Ser, Iglesias ha assenyalat que l'abstenció dels socialistes “no és una qüestió conjuntural, implica responsabilitats “ i per això ha criticat la decisió presa a Ferraz.

Iglesias no veu “normal que en aquest país hagi de governar el partit més corrupte d'Europa, això és excepcional “ i augura que la legislatura “no serà breu “.

Sobre la protesta per la investidura de Mariano Rajoy de 'Envolta el Congrés', convocada per la Coordinadora 25-S, el líder de la formació assegura que la seva formació “saluda” la convocatòria però ha descartat la seva participació, al·ludint al fet que està a l'interior del Congrés.

Així mateix, defensa la decisió d'Alberto Garzón d'assistir a la manifestació: “És bonic que alguns diputats puguem saludar. Els parlamentaris no tenen restringit l'ús dels seus drets civils. Hi poden participar en una vaga general o en una manifestació contra una llei decidida pel Govern”.