Compartir

L'assassí confés del quàdruple crim de Pioz ha declarat a la Guàrdia Civil que va sentir unes ganes irrefutables d'assassinar el dia en què va cometre el fatal crim. Gràcies al relat que ha decidit explicar Patrick Nogueira, els investigadors han aconseguit saber en quin ordre es van cometre els crims.

En primer lloc, Patrick va arribar al xalet dels seus familiars en un autobús de línia des d'Alcalá de Henares. Janaina va ser la que li va obrir la porta i la primera a caure en les mans del seu nebot. La va assassinar a la cuina amb una navalla que havia comprat per a aquest fi. Després, va assassinar als seus cosins de 4 i 1 any, encara que ha dit que no recordava la forma en què va portar a terme el crim.

Va esperar l'arribada del seu oncle Marc després de la feina. Va iniciar una conversa al jardí amb ell, després el va introduir a la casa on li va ensenyar els cadàvers de la seva dona i els seus fills abans de matar-lo. La fredor dels terribles crims augmenta en saber que Patrick, després d'assassinar als seus familiars, es va dutxar i es va posar roba del seu oncle per després tombar-se en el seu llit i descansar.

“L'assassí de Pioz” no volia ser descobert, i per a això va agafar el mòbil del seu oncle i va trucar al propietari de la casa per dir que es retardarien una mica en el pagament del lloguer. Va continuar amb la seva vida normal a Alcalá de Henares fins que es van descobrir els cossos i va aconseguir volar al Brasil.

La Guàrdia Civil no ha aconseguit identificar el mòbil que va motivar el brasiler a assassinar els seus familiars. Patrick només ha declarat que sempre va tenir aquestes ganes d'assassinar i que aquest precís dia va decidir portar-les a la pràctica.