Compartir

El sospitós dels crims de Pioz, Patrick Nogueira, s'ha convertit en el assassí confés en admetre haver matat la família brasilera al xalet on vivien a Pioz. El jove va confessar aquest dijous de matinada a la Comandància de la Guàrdia Civil de Guadalajara haver assassinat i esquarterat als seus oncles, Marcos i Janaina, i als seus cosins, David i Maria Carolina.

El detingut ha confessat quatre hores després de la seva arribada a Espanya procedent d'un vol de Sao Paulo després d'haver-se lliurat voluntàriament .

Segons ha publicat El Mundo, “l'assassí confés s'esfondrava ahir a la nit durant l'interrogatori , en què va acabar confessant els assassinats, encara que sense donar detalls de com els va portar a terme”.

Els cadàvers de la família van ser trobats en bosses de plàstic amb els cossos del matrimoni tallats per la meitat i deixant els cadàvers dels nens intactes. Després d'haver deixat diverses pistes que l'implicaven no li va quedar una altra opció que lliurar-se voluntàriament . El seu oncle Walfran Camps, germà del pare de la família assassinada i que es troba a Espanya per aconseguir diners i repatriar els cadàvers de la família, ha dit que Patrick “s'ha vist acorralat” i no li ha quedat més remei que lliurar-se i ser jutjat a Espanya perquè sap que en una presó del Brasil no sobreviuria . L'han assessorat el seu advocat i els seus pares, que han negociat amb la Guàrdia Civil, el més probable és que al·legui malaltia mental o psicopatia”.

Està previst que Patrick declari al jutjat d'Instrucció n. 1 de Guadalajara aquesta tarda a les quatre.