Quantcast

El Fiscal presenta la querella contra Carme Forcadell ante el TSJC

Després de l'ordre de la Fiscalia General d'interposar una querella a Forcadell, aquest matí s'ha presentat aquest escrit contra la presidenta del Parlament de Catalunya. Se l'acusa dels delictes de desobediència greu i prevaricació.

Entre altres assumptes, se l'acusa de voler “dinamitar” el model d'estat que regeix a Espanya. Aquest fet es basa en què Forcadell va fer possible que es produís la votació de l'anomenat procés de desconnexió.

D'altra banda, s'assenyala la voluntat inequívoca de Carme Forcadell de seguir endavant amb la tramitació i la posterior votació d'un tema que el Tribunal Constitucional havia declarat, anteriorment, que s'havia d'impedir i per tant no es podia discutir al Parlament.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya haurà de triar un ponent que, al seu torn, ha de decidir l'admissió o no de la demanda. La decisió que prengui ha de ser ratificada per dos membres del tribunal. En aquest moment serà quan se sabrà si serà investigada pels delictes dels quals se l'acusa.

Comentarios de Facebook