Quantcast

El presumpte terrorista sirià detingut a Alemanya, se suïcida a la presó

El presumpte gihadista detingut diumenge passat a Alemanya , gràcies a l'ajuda de dos refugiats sirians, planejava un atemptat a gran escala, segons els serveis d'intel·ligència. El jove de 22 anys, Jaber Albakr, fou trobat ahir dimecres penjat a la seva cel·la .

El pres havia iniciat una vaga de fam i es trobava en vigilància per risc de suïcidi. No se sap com va poder ocórrer, ja que el pres es trobava vigilat dia i nit. Segons apunta el diari ABC, el jove es va penjar amb la tela de la seva samarreta “durant l'interval d'aproximadament d'una hora que va transcórrer entre l'últim control i el descobriment del cos” .

Albakr va esdevenir el home més buscat d'Alemanya al trobar-se en l'habitatge que tenia llogada a la ciutat de Chammitz “1,5 quilograms de triperòxid de triacetona, peróxiacetiona (TATP), substància altament explosiva, molt sensible a la temperatura, fricció i impacte i de fàcil preparació “, segons ha publicat El Mundo. Substàncies utilitzades per l'Estat Islàmic en els atemptats de Londres, Brussel·les i París.

Estava planejant un atemptat per a aquesta setmana . Entre els seus objectius es trobava l'aeroport de Berlín.

El presumpte terrorista va ser lliurat per dos refugiats sirians que, en assabentar de qui era, el van lligar de peus i mans i el van lliurar a la Policia.

Comentarios de Facebook