Quantcast

Paralitzen el desnonament d'un matrimoni sordmut de Pinto

L'entitat bancària Bankia ha paralitzat el desnonament de Maria del Carme Lebrón (81 anys) i Antonio Pleguezuelo (76 anys) de la casa situada al número 5 del carrer Velázquez de Pinto (Madrid ). Aquest fet va succeir a causa de que el matrimoni, sordmut, va signar un document, sense saber què deia, pel qual avalava la hipoteca d'un dels seus fills amb la seva casa.

Bankia també els ha ofert una habitatge de lloguer social. El seu fill mitjà, Benjamí, ja va declarar la seva intenció de sol·licitar aquest pis de protecció oficial per als seus pares que es quedaven al carrer.

Maria del Carmen i Antonio formen un matrimoni de sordmuts, amb una discapacitat del 70% , i a més són analfabets. Tots dos van signar, sense saber de què es tractava, davant de dos notaris dos documents pels quals avalaven amb el seu habitatge. El primer d'ells era un préstec hipotecari, i el segon una ampliació de l'esmentat préstec.

L'advocada de la gent gran, Carmen Tingues Martín, estudia interposar una demanda penal contra els notaris que van intervenir a causa de l'actuació que van dur a terme en les dues ocasions.

Comentarios de Facebook