Quantcast

Detinguts els membres d'un clan del Prat per segrestar una dona

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis membres d'un clan familiar del Prat després de segrestar a una dona per a exigir-li que lliurés a dos menors, néts del patriarca del clan. els detinguts han estat acusats de presumpte delicte de segrest, tinença il·lícita d'armes i tràfic de substàncies estupefaents.

la investigació va començar quan el marit de la segrestada va acudir a la comissaria per denunciar el segrest a punta de pistola d' la seva esposa. El marit va explicar que els segrestadors s'havien dut a la seva dona per exigir el retorn d'uns menors a canvi d'alliberar-la .

Els Mossos d'Esquadra van organitzar un dispositiu de recerca per trobar la dona, que en qüestió d'hores va ser alliberada sana i estàlvia .

Els menors , fills d'una neboda de la dona segrestada, es trobaven amagats després de ser agredits per membres del clan.

El segrest de la dona està relacionat amb una denúncia que va fer la mare dels menors per presumptes abusos feia els seus fills per membres del clan . Després de posar la denúncia la mare va escapar del barri amb els seus fills.

L'avi dels nens, i patriarca del clan, va ser qui va orquestrar el pla de segrest per tal d'aconseguir el lliurament dels menors.

en el dispositiu policial es va procedir al registre dels habitatges dels investigats. En elles la policia va trobar armes i una plantació de marihuana.

Els detinguts pel segrest van quedar en llibertat amb càrrecs , excepte un d'ells, que va ingressar a la presó tal com va dictar el Jutjat número 2 de l'Prat de Llobregat.

Comentarios de Facebook