Quantcast

Un nebot de la família de Guadalajara, presumpte autor del crim

La troballa dels cossos esquarterats de la família brasilera a Pioz (Guadalajara), va fer que els investigadors barajaran la hipòtesi que el crim es va cometre per un ajust de comptes. Ara la investigació ha donat un gir al trobar- restes d'ADN que apunten a un "crim passional" comès pel nebot del pare de la família, segons apunten fonts properes a la investigació.

El presumpte autor dels fets es diu Patrick Nogueira Gouveira de 19 anys d'edat. El jove va fugir al Brasil dos dies després que la Guàrdia Civil trobés els cadàvers de la família.

Segons han explicat fonts pròximes a EFE, Patrick és una persona " violenta " i " emocionalment inestable ". El jove havia conviure amb la família a Madrid durant uns mesos. La família va fugir d'ell a causa que el jove estava obsessionat amb la seva tia.

Patrick es troba en crida i cerca després d'una ordre dictada pel jutge del jutjat número 1 de Guadalajara . Patrick va acudir al Brasil a declarar voluntàriament davant la policia federal. Malgrat existir una ordre internacional de detenció contra ell, la policia no el va detenir.

Ara els investigadors espanyols esperen que les autoritats brasileres detinguin el presumpte autor del cruent crim.

Comentarios de Facebook