Quantcast

Rato sosté que les 'black' eren legals i formaven part de la seva retribució

L'expresident de Caja Madrid i Bankia ha declarat avui com a acusat en el cas de les ' black '. Com ja va fer divendres passat Miguel Blesa , ha insistit en la legalitat de les targetes assegurant que es tractaven d'un complement salarial.

El ex ministre d'Economia i Hisenda afirma no haver ocultat mai les despeses que realitzava, però també reconeix no guardar els rebuts. Admet desconèixer els motius pels quals Bankia va ocultar els comptes. Sosté, però, que si l'entitat es dedueix en la declaració d'aquestes despeses, han de ser legals. "Ningú declara com a deduïble una despesa irregular", ha defensat

"No vaig tenir motius per dubtar que la targeta no fos part del meu salari", ha al·legat Rato. Una targeta que li hauria servit per pagar hotels, accessoris de Louis Vouitton i efectiu per més de 99.000 euros. Tot i que ha tornat els diners que va gastar, el fiscal demana que indemnitzi l'entitat madrilenya i al FROB que va rescatar Caja Madrid amb 22.424.000 d'euros de diners públics.

Qui va ser vicepresident i ministre d'Economia del Govern d'Aznar, i director gerent del Fons Monetari Internacional s'enfronta a més a les acusacions d'apropiació indeguda ia la petició de quatre anys i mig de presó per part de la Fiscalia. La sentència arribarà després de la declaració dels altres 63 directius de l'entitat acusats.

Comentarios de Facebook