Compartir

L'executiva en funcions de l'PSOE demana, a través d'un comunicat oficial, que els militants del seu partit no es reuneixin demà a les portes de Ferraz durant la celebració del Comitè Federal. D'aquesta manera, intenten apel·lar a la prudència i la responsabilitat dels militants que "sempre els ha caracteritzat".

Els militants s'han mobilitzat a través de les xarxes socials utilitzant com hashtag #YoconPedro < / strong>, donant suport a l'encara secretari general del partit. Durant aquests dies de crisi interna s'ha pogut veure a multitud de simpatitzants que s'han acostat per mostrar el seu suport.

Tot això passa enmig de l'enfrontament intern, que sembla endurir dia rere dia. El PSOE es troba dividit en dos bàndols cada vegada més tancats, els barons que constitueixen el sector més crític cap a la seva Executiva i els propis militants que semblen donar suport majoritàriament a Pedro Sánchez.

< p> Tot i que finalment el Comitè Federal es farà demà 1 d'octubre, sembla que no tots els punts a tractar queden clars. Encara està en disputa la convocatòria de la Comissió de Ètiques i Garanties, ja que l'actual Executiu diu que es convocarà només si així s'aprova en el Comitè mentre que el sector contrari demana la seva celebració immediata.