Compartir

A les portes de Ferraz i davant una multitud de periodistes, Verónica Pérez, la presidenta del Comitè Federal del PSOE , ha deixat clar que després de la dimissió de 17 membres de l'Executiva més les tres vacants existents, ella és l'única autoritat.

"en aquest moment, l'única autoritat que hi ha al PSOE és la presidenta del Comitè Federal, que sóc jo , tot i que no els agradi ", ha asseverat.

Sobre les dimissions dels seus companys de partit, Pérez ha dit que " qualsevol militant sap les conseqüències que això té: això significa immediatament la < strong> dissolució d'aquesta Executiva ".

La presidenta del Comitè Federal ha dit a més que "intentar buscar alguna maniobra estatutària per atrinxerar-se en Ferraz no és estar a l'altura dels valors que representem i la història d'aquest partit" i ha demanat als seus companys "dignitat".

Per a això, ha posat un exemple personal: " Jo sóc també la secretària general del PSOE de Sevilla i els garanteixo que si demà em dimiteixen 17 membres de l'Executiva no trigaria ni un minut a recollir les meves coses i marxar a casa meva. Més que els estatuts el que es reclama avui és dignitat personal i política ".