Quantcast

Els crítics presenten les seves renúncies a Ferraz per forçar el cedeix de Sánchez

Els socialistes crítics amb Pedro Sánchez han presentat aquest dimecres a la seu del PSOE al carrer Ferraz les 17 dimissions que, unides a les tres vacants existents, obligarien a forçar el cessament del líder socialista. Aquests 17 membres de l'Executiva Federal estan disposats a dimitir del seu càrrec perquè el partit passi a estar dirigit per una gestora.

No obstant això, hi ha una guerra jurídica oberta perquè fonts de la direcció federal del PSOE asseguren que no són suficients amb 17 signatures, sinó que haurien de ser 18 per complir amb el requisit de la meitat més un dels components de l'Executiva, ja que són 35 els membres actuals.

l'objectiu d'això és impedir que el comitè federal de dissabte que sotmeti a votació la convocatòria d'un congrés exprés i de primàries a la secretaria general el 23 d'octubre , tal com va anunciar Sánchez.

Durant una entrevista amb eldiario.es, Pedro Sánchez ha animat a tots els que no se sentin còmodes en l'Executiva a dimitir. "Si dimiteixen, que no esperin a que hi hagi la meitat més un. Si no se senten part d'aquest projecte, jo en el seu lloc dimitiria avui" , ha assegurat.

Comentarios de Facebook