Compartir

Maria Rovira , regidor de la CUP Capgiren Barcelona, ??ha relatat en un article publicat aquest divendres sota el títol ' Juntes farem nostra la nit ', que el passat 1 de setembre va ser víctima d'una agressió sexual en ple centre de Barcelona.

la regidora va ser atacada per un home d'uns 30 anys, d'1,75 metres i que vestia pantalons curts, samarreta blanca i una motxilla negra, quan la va sorprendre per darrere. "Em va immobilitzar i em va començar a fer tocaments als genitals ", assegura.

Rovira confessa que "en un primer moment, em vaig quedar en xoc" , però després va cridar i va començar a regirar-per treure de sobre l'agressor, fins que aquest va arrencar a córrer. Ella no va dubtar i va sortir corrent darrere d'ell.

Aquest acte va ser denunciat davant dels Mossos, però la dirigent es queixa en aquest article de la reacció dels agents que la van atendre. " No és coherent demanar a les dones que denunciïn, si la gestió que es fa de la seva denúncia és aquesta " , explica.

En un primer moment, els agents es van presentar el seu habitatge. "El primer que em van dir -Prefereixo pensar que contradient els seus propis protocols- és que 'aquestes coses passen, que són persones que no estan bé del cap'", compte.

Rovira considera que no és més que un "discurs exculpatori" i els va respondre que "el que havia patit era una agressió masclista i que no passava perquè sí" .