jueves, 13 agosto 2020 7:00

Detenen a Manresa un marroquí per difondre propaganda del ISIS

Un grup d'agents de la Policia Nacional ha detingut a Manresa (Barcelona) a un marroquí encarregat de difondre a través de les xarxes socials "ideari gihadista" de forma "intensa".

El Ministeri d'Interior ha informat en un comunicat que l'operació s'ha desenvolupat sota la direcció i supervisió del Jutjat Central d'Instrucció Número 5, coordinats amb la Fiscalia de l'Audiència Nacional.

Segons ha apuntat Interior, aquesta operació suposa paralitzar una "clara amenaça per a la seguretat nacional", ja que el detingut comptava amb plataformes virtuals en xarxes socials que li permetien "difondre el missatge doctrinal i de estratègia de radicalització pròpia de grups terroristes jihadistes, concretament, de l'DAESH ".

En concret, el detingut " mantenia contacte amb un retornat de la zona de conflicte sirià-iraquiana amb el qual, a través de xarxes socials, sol·licitava habitualment consell i conformitat de les seves activitats ".

l'operació continua oberta i no es descarta aconseguir més informació sobre el detingut gràcies a la seva activitat en la propagació del missatge gihadista.

Artículos similares