Compartir

Una concursant de l'edició britànica de 'MASTERCHEF' va ser trobada sense vida dijous passat al seu domicili de Trowbridge (Anglaterra) als 38 anys d'edat pel seu pare, segons recull huffingtonpost.co.uk .

es tracta d ' Helen Barker i encara es desconeixen les causes de la mort, ja que els resultats de l'autòpsia són "poc concloents".

Poc després de la troballa, un home de 78 anys va ser detingut per "suposat homicidi i lesions corporals" . Segons la policia, aquesta persona tenia relació amb la morta, encara que va ser posat en llibertat sota fiança.

A través d'un comunicat, la família de Barker ha mostrat el seu dolor per la pèrdua de la jove: "La família al complet aquesta devastada per la mort d'Helen. Ella era molt estimada i va a ser enormement estranyada per nosaltres ".

i afegeixen: " Ella era una dona brillant, que a més de tenir una llicenciatura en Tecnologia Dental, era una artista amb talent i una gran cuinera. Serà difícil acceptar la seva pèrdua, però ens ajuden les amables paraules i missatges de suport que hem rebut i pels quals estem molt agraïts ".