Inicio Últimas Noticias

Mor la primera dona del trasplantament de cara

Compartir

Isabelle Dinoire, la dona francesa que va rebre el 2005 el primer trasplantament de cara al món, ha mort als 49 anys d'edat, víctima d'un càncer, segons informa el diari gal Le Figaro. < / p>

Dinoire va acabar perdent la vida consumida per dos tumors que, segons la premsa, li van sobrevenir per la forta medicació que va haver de prendre des que va ser intervinguda per recuperar la seva cara.

El calvari Isabelle Dinoire va començar quan la seva faç va quedar desfigurada per les mossegades que li va propinar el seu gos llaurador al maig del 2005. Francesa de la localitat de Lille, als 37 anys i mare de dues filles Dinoire va ser seriosament desfigurada pel seu gos i va rebre un trasplantament de nas , barbeta i llavis en 2005, en una cirurgia de 15 hores.

el seu nou rostre es va fer mundialment famós en considerar tot un èxit. El problema va venir amb l us medicaments per impedir que el seu cos rebutgés òrgans trasplantats. Entre els seus greus efectes secundaris estan que poden ocasionar greus malalties, com així va ser.