Compartir

Durant el matí d'aquest dijous el pànic s'ha apoderat dels passatgers que es trobaven a l'andana de metro de l'estació de Méndez Álvaro a Madrid després que comencés a sentir-se 1 soroll que s'assemblava al d'uns trets .

Els fets han tingut lloc cap a les 09:45 hores del matí quan un tren de la línia 6 que es trobava avariat ha començat a emetre sons que la gent ha interpretat com trets. A més, a això cal sumar el forta olor a cremat que desprenia el tren i que ha alarmat els allí presents.

Això ha provocat que la gent comencés a cridar ia córrer per fugir de l'estació. Alguns testimonis afirmen que hi havia persones visiblement nervioses, fins i tot plorant.

Segons ha explicat una usuària de metro de Madrid al diari El Mundo, hi ha hagut el cas d'una dona que "s'havia suggestionat tant que assegurava haver vist fins i tot el tiroteig i gent amb pistoles ".

Minuts després, Metro de Madrid ha informat que hi ha hagut " uns moments de confusió perquè una avaria en un tren ha provocat una guspira a la catenària, i això ha causat un soroll que ha espantat a algunes persones ". Dit metro s'ha retirat i el servei s'ha reprès poc després "amb normalitat".