Compartir

Deu dies després de la desaparició de Diana Quer, les incògnites estan encara per aclarir. Mentre que els agents de recerca se centren en indicis i no en trobar a la pròpia jove, el Jutjat d'Instrucció número 2 de Ribeira ha decidit retirar la custòdia a la seva mare, Diana López-Pinel, de la seva germana petita, Valeria , de 16 anys.

Segons publica 'La Voz de Galicia', aquesta decisió presa pel jutge s'hauria per les contínues discussions registrades entre mare i filla en els últims dies. Les informacions apunten que el passat 18 d'agost va haver una forta topada entre tots dos que va provocar que les dues acabessin a l'ambulatori de Pobra do Caramiñal, on quatre dies després va desaparèixer Diana Quer. El pare d'ambdues, Joan Carles Quer, es farà càrrec a partir d'ara de la menor.

Pel que sembla, tant la mare com la filla van arribar al centre de salut d'aquesta localitat corunyesa molt alterades i nervioses, cosa que va obligar els facultatius a donar-los una "forta medicació" per calmar.

Tot i això, fonts de la investigació asseguren que aquesta decisió no està relacionada amb l'acció de recerca que porta a terme la Guàrdia Civil.

Segons alguns mitjans, la mare de Diana i Valeria hauria deixat Pobra do Caramiñal després informar-se de l'esmentada decisió de la justícia.