Compartir

"soporífer" i "mediocre" . Així ha qualificat Íñigo Errejón, portaveu parlamentari de Podem, la intervenció de més de vuitanta minuts de Rajoy al Congrés dels Diputats durant el seu discurs d'investidura.

Errejón ha criticat que Rajoy hagi gastat " mitja hora a amenaçar i fer xantatge " a la resta de forces polítiques, assegurant una vegada i una altra que és" o ell o el caos ". De la mateixa manera, el portaveu de Podem ha lamentat que amb prou feines hagi dedicat "minut i mig" per parlar de la lluita contra la corrupció.

En aquesta mateixa línia han estat les paraules d'Alberto Garzón, que ha valorat el discurs com "continuista" o Xavier Domènech, que ha qualificat de "gris" la intervenció de Rajoy amb un "atac brutal" a les relacions entre Catalunya i Espanya.

Finalment, Joan Tardà, portaveu d'ERC, ha tirat d'humor i ha titllat de "matrimoni de la dreta que fa olor encara al franquisme ia la dreta 2.0" el pacte entre ciutadans i PP. Així mateix considera, utilitzant un símil futbolístic, que Rajoy ha "llançat pilotes que són impossibles de no rematar".