Compartir

Un menor de cinc anys va morir diumenge passat a la localitat granadina de Montillana durant la celebració de les festes patronals del municipi després que un coet llançat per un home impactés contra el seu cos , segons relaten els testimonis.

la Guàrdia Civil ha procedit a la identificació i detenció de l'home que va llançar l'artifici mentre es determinen les causes exactes del que ha passat. De moment, l'individu se li imputa un homicidi imprudent pel qual ha passat a disposició judicial.

Les informacions són contradictòries encara que hi ha veus importants, com la de l'alcalde de la localitat, Juan Rodela Muñoz, que asseguren que es va tractar d'un "accident fortuït". Els presents allà argumenten que el coet que va encendre l'individu va deixar anar diverses espurnes , amb tan mala fortuna que van anar a parar a una bossa que contenia més projectils, un d'ells anant a parar al menor mort.

Els equips d'emergències van tractar de fer el possible per salvar la vida del menor, que va rebre assistència mèdica immediata però que va morir pràcticament a l'acte.