domingo, 27 septiembre 2020 9:26

Rajoy informa el Rei de les seves negociacions per a la investidura

El candidat a president del Govern i president en funcions, Mariano Rajoy, es reuneix aquest matí amb el Rei, Felip VI, que interromp les seves vacances al Palau de Marivent, a Palma de Mallorca, per realitzar aquesta trobada.

la trobada estiuenc és tradició, però és la primera vegada que es produeix a Madrid a causa de les negociacions per a la investidura. Mai s'informa ni del hoario ni del contingut del despatx, però s'espera que tots dos discuteixin sobre la marxa de les negociacions per a la investidura , el bloqueig sembla més gran després de la reunió fallida d'ahir entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez. Rajoy ha insistit a culpar Sánchez del bloqueig institucional i ha assegurat que, de mantenir-se el PSOE a la seva actual posició, anem segur a terceres eleccions .

Sánchez, per la seva banda, va insistir en qu e és a les dretes on ha de buscar Rajoy els seus suports, tal com va fer el seu partit per aconseguir la majoria de la Mesa del Congrés.

Un altre tema previsiblement tractat serà la marxa del pols independentista amb les institucions catalanes després de l'aprovació del 'pla de desconnexió' pel Parlament de Catalunya i la posterior condemna d'aquesta acció per part del Constitucional.