Compartir

Un sol·licitant d'asil de 27 anys ha mort en la nit de diumenge a la localitat alemanya de Ansbach, al sud del país. L'home va fer detonar un explosiu a les rodalies d'un festival de música a l'aire lliure, amb la clara intenció de matar més gent. La seva acció ha deixat 12 ferits.

L'home va intentar entrar al festival, però no ho ho va aconseguir al no portar entrada. L'explosió es va produir al voltant de les 22.00 de la nit, i la policia va acordonar tota la ciutat ne enmig d'un ambient general de caos i por. El festival va ser suspès i tots els visitants van abandonar el recinte.

Les autoritats es troben encara investigant el succés, però les primeres hipòtesis apunten a l'atemptat terrorista. El ministre de l'Interior de Baviera, Joachim Hermann, va explicar en una roda de premsa que s'està investigant l'entorn i contactes de l'home. Va assenyalar també que que es tracta d'un home amb antecedents i que tampoc es pot descartar que volgués suïcidar , ja que ja ho havia intentat amb anterioritat.