domingo, 9 agosto 2020 10:41

L'autor del tiroteig de Munic era víctima d'assetjament escolar

Ali David Sonboly no és islamista. Tampoc víctima de les desigualtats: els seus pares, un taxista iranià i una dependenta, formen part d'aquesta comunitat d'immigrants integrada des de fa anys a Alemanya i que avui per avui conformen una modesta classe mitjana. Se sap que els seus pares, de fet, estan tan afectats que ni tan sols se'ls ha pogut interrogar encara. Què vaig poder portar a un jove de 18 anys a perpetrar una matança?

Si hi ha una cosa clara és que va ser una acció planificada. No només per l'abundant documentació que la Policia bavaresa va requisar durant el registre del seu pis. Documentació sobre matances perpetrades en solitari, com la matança d'Utoya a Noruega . Sinó també perquè se sap que va tractar de fer la matança el més extensa possible fent una crida a través de Facebook.

Ali David Sonboly va usurpar el compte d'una companya seva, Selina Akim, i va convocar als seus amics a McDonald 's. "Ens veiem al McDonald' s, us convido a dinar sempre que no sigui una cosa massa car ", va escriure com si fos ella. Un parany per dur a terme la seva venjança.

Ali David Sonboly volia venjar-se. Segons recullen la premsa alemanya o el diari el Mundo seus companys a l'escola Alfons Mittelschule certifiquen que era víctima d'assetjament escolar. Ho ha estat durant anys en els quals li pegaven i li humiliaven. Una veïna seva, de 15 anys i assistent a la mateixa escola, explica al diari El Mundo que un cop va esclatar i va proclamar les seves intencions de venjança: " Un dia us assabentareu tots. Un dia duré a terme una matanz < / em> a ", els va dir, davant la incredulitat general.

Ara, entre els morts, s'expliquen diversos joves d'edats semblants a la seva: nois i noies de 14, 17, 20 anys …

Artículos similares