Compartir

L'Estat Islàmic ha reivindicat l'atac perpetrat per un jove afganès als passatgers d'un tren a Alemanya durant la nit de dilluns.

Ha estat l'agència de notícies afí Amaq l'encarregada de comunicar aquest dimarts que “l'autor de l'atac realitzat a cop de destral a Alemanya és un dels soldats d'Estat Islàmic” < / em> i que el “ha realitzat en resposta a les crides incitant a atacar als països de la coalició que combat a Estat Islàmic” .

Aquest jove de 17 anys, afganès i demandant d'asil, va ferir amb arma blanca a quatre persones en un tren regional a les rodalies de Würzburg, al sud d'Alemanya. Els ferits van ser traslladats a l'hospital, dos d'ells continuen en estat crític.

El jove va ser abatut per la Policia després de l'agressió, tot i que va intentar fugir una vegada que el tren es va aturar en un barri de Wuzburgo.

el ministre de l'Interior de Baviera, Joachim Herrmann ha confirmat que el jove tenia una bandera del grup terrorista dibuixada a mà a la seva habitació , en l'habitatge on residia amb una família d'acollida després d'haver viscut en un petit alberg proper a la ciutat.

Un testimoni va explicar que abans de l'atac el jove va cridar ” Allahu Akbar “ (Al·là és gran).