Compartir

Les vacances d'estiu es converteixen en l'època de l'any en què més animals de abandonen. Les imatges publicades al Facebook per la Policia de Polinyà (Barcelona) mostren l'exemple perfecte d'això: un gos abandonat a la terrassa de casa seva, sense aigua i sense menjar , i que desesperat lluitar per sortir d'allà amb vida.

en aquest vídeo es pot apreciar com el gos, encallat a la barana, crida de manera colpidora a causa de les altes temperatures que porta vivint durant hores.

els veïns van alertar els agents policials perquè rescatessin l'animal, que després de lluitar amb el balcó va acabar caient al buit.

Afortunadament, els veïns, veient que l'animal pogués llançar-se des aquest tercer pis, van col·locar el tendal d'un pati al carrer , una cosa que va esmorteir la caiguda. Una veterinària li va explorar i va confirmar que l'animal es troba en perfectes circumstàncies,

'La Vanguardia' assegura que els propietaris han estat identificats per la policia, que ha presentat una denúncia per possibles maltractaments. Fins que el jutge determini que ha passat, el gos viurà en una protectora d'animals.