Compartir

Tres dies després de la terrible massacre que va viure Dallas amb la mort de cinc policies blancs a mans d'un franctirador com a conseqüència de les batalles racials que viuen els Estats Units, la policia de la ciutat comença a tenir més dades de Micah Johnson, el responsable del que ha passat.

Segons ha apuntat David Brown, cap de policia de la ciutat, les investigacions a la casa del sospitós ratifiquen la idea que tenia intenció de planejar una massacre gran a la ciutat i en altres zones properes a l'estat de Texas.

"el nostre registre a la casa del sospitós, els materials per muntar bombes i el diari que tenia, ens porta a concloure que havia estat practicant detonacions d'explosius i hi havia prou material com per tenir efectes devastadors en la nostra ciutat i al nord de Texas ", ha assegurat Brown.

L'atacant, de 25 anys d'edat, va atacar als policies per la seva "odi racial" als blancs. Segons expliquen agents que van estar al capdavant de la negociació i que van accedir al pàrquing on es van desenvolupar els fets el dijous, Micah Johnson va escriure amb sang a la paret d'aquest garatge les inicials "RB" , les quals estan intentant desxifrar a qui es poden dirigir.

la Policia de Dallas assegura que la detonació controlada pel robot va ser l'única alternativa que hi havia i que en cas que es donés una situació similar tornarien a fer-ho de la mateixa manera.