domingo, 27 septiembre 2020 0:08

Sanfermines 2016: Els bous de Pedraza Yeltes deixen un tancament ràpid i sense agafades

Els Sanfermines 2016 han viscut aquest diumenge el seu quart tancament, protagonitzat pels bous de la ramaderia de Pedraza Yeltes , els quals han deparat bones carreres en un recorregut que s'ha fet en tot just dos minuts i trenta segons.

A diferència de dies anteriors, els toros han romàs pràcticament junts durant tot el recorregut, una cosa que afortunadament ha impedit que calgui revistar ferits per banya de toro. No obstant això, a la Plaça de Bous, dos corredors han hagut de ser atesos per diverses cornades al coll ia l'aixella.

A més, durant el recorregut, els serveis sanitaris han atès a altres per corredors per caigudes, presentant, en la seva gran majoria, traumatismes cranoencefálicos lleus.

Els de Pedraza Yeltes, debutants en els Sanfermines, han deixat un bon sabor de boca en aquest tancament, molt multitudinari i on ha estat molt present en la mort de tots la mort aquest dissabte a Terol del torero segovià Víctor Barrio, banyegat pel tercer bou de la tarda durant la celebració de la Fira de Sant Miquel.