Quantcast

Presó per als cinc detinguts per violar una jove en els Sanfermines

El jutge de guàrdia del Jutjat d'Instrucció número 4 de Pamplona ha decretat el ingrés a la presó dels cinc detinguts dijous passat per delictes d'agressió sexual a una jove en l'inici dels Sanfermines.

El jutge, que ha pres declaració un a un els detinguts, ha tingut accés a les imatges captades per les càmeres de seguretat col·locades estratègicament aquest anys als carrers de la ciutat per evitar aquest tipus de circumstàncies.

en elles, segons la EiTB, la televisió pública basca, s'ha pogut identificar els autors, concretament a un que anava sense samarreta i mostrant un voluminós tatuatge a el pit.

Els detinguts, andalusos que tenen entre 23 i 26 anys i un d'ells estudiant a la "acadèmia de la Guàrdia Civil", van abusar sexualment d'una jove madrilenya de 19 anys en un portal de l'Eixample. Si es confirmen, la Benemèrita assegura que serà "expulsat del cos ".

La denúncia i les dades aportades per la jove van ser claus perquè hores més tard, aquestes descripcions permetessin a la Policia Local detenir els sospitosos i anar a per la pista del cinquè detingut.

Comentarios de Facebook